Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Конференција "Снага медија у нашим рукама"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

10. 05. 2010.

Конференција "Снага медија у нашим рукама"


У свечаној сали Факултета техничких наука у Новом Саду, сутра, 11. маја  у 11 часова биће одржана конференција "Снага медија у нашим рукама".

Организатори конференције, студенти Усмерења за инжињерство и менаџмент медија Факултета техничких наука, намеравају да кроз теме као што су "снага медија", "снага информативног програма", "политички ток шоу", "таблоидизација медија", "снага риалитy програма" укажу на значај медија у друштву, а нарочито у мултикултуралној средини као што је Војводина.

Учесници конференције биће новинари домаћих електронских и штампаних медија: Наташа Миљковић (РТС), Зоран Баранац (ТВ Фох), Растислав Дурман (Линк), Славко Белеслин (ТВ Пинк), Ото Сакалас (РТВ), Александар Филиповић (РТВ), Иван Зељковић (Адвeнтиџ продукција), Александар Јовановић (Прес), Саша Лекић (Радио САЈАМ) и Пеђа Терзин (Радио АС ФМ).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси