Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Тренинг за новинаре о сексуалном насиљу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

06. 05. 2010.

Тренинг за новинаре о сексуалном насиљу

Инцест Траума центар у сарадњи са Медија центром организује специјалистички тренинг за новинаре у циљу унапређења њихових знања неопходних за етичко извештавање о сексуалном насиљу.

У раду ће бити коришћена експертиза женске невладине организације Инцест Траума Центра са 16-огодишњим искуством у раду са децом и одраслима који су преживели сексуално насиље.

Тренерски тим у саставу Душица Попадић, Весна Брзев-Ћурчић и др Љиљана Богавац током методолошки разноврсне обуке омогућиће новинарима да науче како да о детету и одраслој особи која је преживела сексуално насиље извештавају у њиховом најбољем интересу.

Тренинг ће бити у четвртак и петак, 27. и 28. маја 2010., од 11 до 17 часова у београдском Медија центру, Теразије 3, 2.спрат.

Заинтересовани могу да се пријаве у Медија центру, као и електронским путем на адресе itcentar@eunet.rs и mladenov@mc.rs

За све додатне информације доступни су бројеви телефона 063 752 12 54 и 063 31 44 90

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси