Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  УНС организовао скупове о медијској фотографији у Зрењанину и Новом Саду
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

02. 11. 2017.

Извор: УНС

УНС организовао скупове о медијској фотографији у Зрењанину и Новом Саду

Удружење новинара Србије са својим огранком Друштвом новинара Војводине одржало је у октобру два скупа о значају медијске фотографије, на којима су говорили фоторепортери „Вечерњих Новости“ Дарко Дозет из Новог Сада и Зоран Јовановић Мачак из Панчева.

Дозет и Мачак су новосадској и зрењанинској публици говорили о својим искуствима, значају поштовања професионалних стандарда, ауторским правима, етици и естетици фотографије, о најзанимљивијим догађајима у каријери и представили фотографије које ће посебно памтити и по којима ће бити упамћени.

На трибини су учествовали млади фоторепортери, полазници новинарских секција средњих и основних школа, гимназијалци и студенти.

Након сваке трибине, одржане су и радионице на којима су учесници фоторепортерима показали своје радове и од њих чули коментаре и савете.

Реализацију скупа подржао је Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама, који је доделио средства.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси