Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  У УНС-у почела обука новинара из региона за рад на вебу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

23. 10. 2017.

Извор: УНС

У УНС-у почела обука новинара из региона за рад на вебу

За четворо новинара српских медија и организација из региона који су на студијском боравку и десетодневној обуци у УНС-у и београдским редакцијама, данас је у Удружењу почела обука за рад на вебу.

Генерални секретар УНС-а Нино Брајовић упознао их је са радом и историјатом УНС-а. Колеге су обишле и меморијалну собу у којој су истакнуте фотографије и карикатуре свих председника УНС-а од оснивања 1881. године.

Главна и одговорна уредница сајта УНС-а Кристина Ковач је колегама из региона представила сајт УНС-а и начин рада УНС-ове онлајн редакције.

Новинари ће осим праксе у веб редакцији УНС-а, имати и на веб порталу Радио – телевизије Србије као и у листу „Вечерење новости“.

Они ће присуствовати и на осмој по реду медиској конференцији дијаспоре и Срба у региону, која ће бити одржана у четвртак 26. октобра у Прес центру Удружења новинара Србије, а коју организују УНС и Министарство спољних послова – Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону.

Десетодневну студијску пракса веб новинарства УНС реализује у сарадњи са Министарством спољних послова – Управом за сарадњу са дијаспором и Србима у региону.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси