Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  У Новом Саду одржана радионица о медијској фотографији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

20. 10. 2017.

Извор: УНС

У Новом Саду одржана радионица о медијској фотографији

Удружење новинара Србије са својим огранком Друштвом новинара Војводине одржало је јуче у Културном центру Новог Сада скуп о значају медијске фотографије.

У разговору који је водила уредница Радио – телевизије Војводина и председница Друштва новинара Војводине Ержебет Пап Рељин, новосадски и панчевачки фоторепортери „Вечерњих новости“ Дарко Дозет и Зоран Јовановић Мачак говорили су о значају поштовања професионалних стандарда, ауторским правима, естетици...

На трибини су учествовали млади фоторепортери, полазници новинарских секција средњих и основних школа, новосадски гимназијалци и студенти. Њима су Дозет и Јовановић представили своје најзначајније фотографије, а након уводног дела, одржана је и радионица на којој су учесници фоторепортерима показали своје радове и од њих чули коментаре и савете.

Реализацију скупа подржао је Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама, који је доделио средства.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси