Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Брајовић: Одуговлачење са избором државног секретара за информисање штети министарству и медијској реформи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

05. 10. 2017.

Аутор: К. Ковач Извор: УНС

Брајовић: Одуговлачење са избором државног секретара за информисање штети министарству и медијској реформи

Доскорашњи државни секретар за информисање Нино Брајовић, након писања Танјуга да су у Министарству културе потврдили да више није државни секретар, за УНС каже да он ту функцију не обавља од 29. јуна ове године, када је престао мандат претходној Влади. Како је додао, сматра да одуговлачење са избором државног секретара иде на штету рада Министарства културе и инфромисања и реформе медијског система.

„Државни секретар нисам од 29. јуна, када су разрешени сви државни секретари, престанком мандата претходној Влади. Од тада су неки поново изабрани, а колико је мени познато, доста државних секретара још увек није именовано. Ја сам, колико знам, кандидат министра културе, а да ли ћу поново бити изабран зависиће од одлуке кабинета Ане Брнабић јер секретаре именује Влада. Оволико одуговлачење са именовањем државног секретара иде на штету рада Министарства културе и инфромисања и реформе медијског система“, рекао је за УНС Нино Брајовић.

Удружење новинара Србије генералном секретаријату Владе поставило је још 6. септембра питања колико је до сада именовано државних секретара, у којим министарствима још нису именовани и када ће бити именовани. Ни после месец дана и бројних позива, на питања нам није одговорено.

Нино Брајовић за државног секретара за информисање именован је  19. децембра прошле године.

Коментари (1)

Остави коментар
суб

07.10.

2017.

Мурињо [нерегистровани] у 10:52

Нино није геј

Мислим да Нино нема никаквих шанси да поново буде именован за државног секретара. Прво, био је министар у Влади САО Крајина.
Друго, Нино није геј, а овом владом председава особа која је на ту функција дошла само нзато што је припадник ЛГБТ.
Дакле, Нино, или се враћај у УНС, а ако те не дају неки посаоп, онда ти нен гине да до пентије будеш један од милион незапослених на евиденцији "Националне службе за запошљавање".

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси