Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  ФоНету 840.000 динара од Града Београда јер „једини може да обезбеди сервис вести"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

13. 07. 2017.

Извор: УНС

ФоНету 840.000 динара од Града Београда јер „једини може да обезбеди сервис вести"

Агенција ФоНет добила је 840.000 динара од Секретаријата за информисање Града Београда у директном поступку и без објављивања јавног позива, са образложењем да та новинска агенција једина може да обезбеди интернет сервис вести. У одлуци о додели уговора, која је потписана у уторак, наводи се да је позив за достављање понуде упућен само ФоНету.

Остали су искључени на основу члана 36 Закона о јавним набавкама у којем стоји да наручилац може спроводити преговарачки поступак без објављивања позива „ако због техничких, односно уметничких разлога предмета јавне набавке или из разлога повезаних са заштитом искључивих права, набавку може извршити само одређени понуђач“.

Процењена вредност набавке била је 880.000 без ПДВ-а. ФоНет је за услугу интернет сервиса вести понудио 840.000 динара без ПДВ-а, колико му је и додељено.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси