Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Адриа Медиа Група продала Story и на нашем тржишту више нема недељника
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

19. 05. 2017.

Аутор: Д.Б.

Адриа Медиа Група продала Story и на нашем тржишту више нема недељника

Удружењу новинара Србијe је потврђено да је магазин о познатима Story продат и да Адриа Медиа Група на домаћем тржишту штампе остаје са дневним и месечним издањима.

- Компанија Адриа Медиа Групе донела је одлуку о повлачењу са тржишта недељника на територији Србије и Црне Горе, док ће на тржишту недељника у Хрватској и убудуће бити присутна. У складу са овим, Адриа Медиа Група донела је одлуку о продаји магазина Story, за територију Србије и Црне Горе, рекли су нам из ове медијске компаније. 

Додали су и да су планови Адра Медиа Групе да шири и развија дигиталне медије где има „27 издања и више од 24 милиона јединствених посетилаца месечно“.

На питање да ли је продаја знак финансијских потешкоћа одговорено нам је да је компанија више него успешно пословала у прва четири месеца ове године. 

„Док је на тржишту у овом периоду забележен пад, Адриа Медиа Група од почетка године остварила је раст од 30%“, рекли су за сајт УНС-а у Адриа Медиа Групи.

УНС је незванично сазнао да је Story купила Колор прес група и чекамо потврду ове информације.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси