Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Изложба фотографија - перспектива погледа и љубав на продају
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

18. 02. 2010.

Изложба фотографија - перспектива погледа и љубав на продају

У холу Дома синдиката у суботу, 20. фебруара 2010. године у 19 часова, биће отворена изложба фотографија Небојше Марковића под називом "ПЕРСПЕКТИВА ПОГЛЕДА И ЉУБАВ НА ПРОДАЈУ".

Изложбу чинe три тематска дела. Први је посвећен догађајима након проглашења независности Косова 17. 02. 2008. године и мартовских немира испред суда у Косовској Митровици. У другом, продајном делу изложбе, биће изложене Марковићеве уметничке фотографије, док ће трећи део чинити неколико хиљада фотографија које ће се приказивати на два монитора.

Небојша Марковић је рођен 20. 8. 1974. године у Косовској Митровици. Као професионални фоторепортер ради од 2004. године. Његове фотографије са Косова и Метохије објављивали су The Associated Press, Reuters, France Prese, Tanjug и FoNet.

Изложба ће трајати до 1. марта 2010. године.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси