Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Комеморација Звонимиру Пантићу данас у Прес центру УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

07. 02. 2017.

Извор: УНС

Комеморација Звонимиру Пантићу данас у Прес центру УНС-а

Комеморација дугогодишњем директору Радија Студио Б Звонимиру Звонку Пантићу биће одржана данас, у 12 сати, у Прес центру Удружења новинара Србије (Кнез Михаилова 6/III). Звонко Пантић рођен је 1939. године у Трстенику. Завршио је Вишу мешовиту гимназију. Новинарством је почео да се бави 1962. године као хонорарни сарадник у „Вечерњим новостима“.

Од 1969. до 1971. године радио је у листу „Борба“, као сарадник унутрашњополитичке рубрике и помоћник ноћног уредника, одакле прелази у Радио-Борбу, касније назван Радио Студио Б.

На Радију Студио Б током година био је уредник различитих програма. Почео је уређивањем вести из београдских општина, био водитељ бројних емисија, али и одговорни уредник другог програма и одговорни уредник Радија Студио Б. Извршни директор Радија постао је у фебруару 2003, а у децембру исте године се пензионисао.

Добитник је Златног знака Студија Б. Члан УНС-а био је од 1975. године.

Звонко Пантић преминуо је јуче у Београду, у 78. години. Биће сахрањен у среду, 8. фебруара у 14.30 сати, на Новом Бежанијском гробљу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси