Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  После вести да менаџмент Рингиера иде у Абу Даби, запосленима 13. плата
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

13. 01. 2017.

Извор: УНС

После вести да менаџмент Рингиера иде у Абу Даби, запосленима 13. плата

Након што је сајт УНС-а објавио да менаџмент Рингиер Аксел Шпрингера ускоро иде на „тим билдинг“ у Абу Даби, само две недеље после отпуштања око 15 новинара и медијских радника, УНС-у је стигло саопштење да ће запослени у овој компанији добити 13. плату.

Вест Новинарима отказ, менаџменту Рингиера „тим билдинг“ у Абу Дабију УНС је објавио раније данас.


У саопштењу компаније Рингиер Аксел Шпрингер које смо добили преносе се речи директорке ове компаније у Србији Јелене Дракулић Петровић запосленима:

Драге колеге,

Драго ми је што могу да Вас обавестим да ће се у понедељак 16.01.2017. исплатити 13. плата. Као и ранијих година ово право имају стално запослени који су током 2016. године били у активном радном односу и то дуже од шест месеци. Износ 13. плате за свакога појединачно одређује непосредни руководилац.

Лично сам поносна на Вас и компанију што смо једна од ретких фирми у Србији која већ годинама одржава традицију исплате 13. плате. Наши добри резултати говоре у прилог томе да смо је с пуним правом зарадили.

Надам се да ће се низ успеха наставити и у 2017. години и да ће и даље бити привилегија радити у Ringier Axel Springer -у.

Коментари (2)

Остави коментар
суб

14.01.

2017.

Nemanja Pravdić [нерегистровани] у 11:58

Bez malicioznosti, molim

"Blic" nikad ne laže, a generalna direktorka je lepo i iskreno napisla:

"Драге колеге,

Драго ми је што могу да Вас обавестим да ће се u ponedeljak 16.01.2017. исплатити 13. плата. Као и ранијих година ovo pravo imaju stalno zapsoleni koji su tokom 2016. godine bili u aktivnom radnom odnosu i to duže od šest meseci. Износ 13. плате за свакога појединачно одређује непосредни руководилац".

Dalkle, ne budite maliciozni u svojim komentarima i ne osuđujte unapred generalnu direktorku i upravu "BLICA", tojet RingiJera & AXEL SPRINGERA. Oni sve rade po zakonu i po internim propisima Preduzeća, uključujući i otkaze, otpremnine, pa tako i isplate pripadajuće 13. plate. I otpušteni su predano radili, kao što s ponosom rade i dalje zaposleni u Preduzeću pod nemačkom upravom. Generalna direktorka upravo o tom ponosu i govori u svom pismu. Ozbiljna je to firma i nemačka je to škola!

A Nemci su, podsetiću vas, odavno rekli da rad oslobađa - ili, prevedeno sa srpskog - Arbeit macht frei!

Dakle, bez malicioznosti!

Одговори
пет

13.01.

2017.

anonymous [нерегистровани] у 17:25

a onima otpuštenima

...šupalj nos do očiju.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси