Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Изашао први број месечника „Српска економија“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

18. 12. 2016.

Аутор: Ј. Р. Извор: УНС

Изашао први број месечника „Српска економија“

Први број месечника „Српска економија“ изашао је јуче. Нови економски магазин ће на истраживачки и информативан начин обрађивати привредну ситуацију у земљи и региону, као и светске макроекономске токове који утичу на позиционираност, развој и кретања у Србији.

У магазину ће моћи да се прочитају колумне Миодрага Зеца, Ане Тровић, Тање Мишчевић, Николе Јовановића и других аутора.

- У првом броју објавили смо разговор са амбасадором Аустрије Јоханесом Ајгнером о аустријским инвестицијама у Србији. У интервјуу „Српски економски бум је могућ“, власник компаније „Алко Груп” Мирољуб Алексић говорио је о потребама привредника. Министар привреде Горан Кнежевић констатовао је за лист – „Српска економија је злато у блату”, а директор РАС Жељко Сертић открио је да први пут у години предузетништва имамо 17.000 више новоотворених него угашених фирми. Бавили смо се и незаобилазним ИТ сектором, реалном и жељеном стању финансија, анализом глобалних економско-политичких кретања и многим другим темама – рекла је за УНС главна уредница „Српске економије“ Данка Милошевић.

Коментари (1)

Остави коментар
нед

18.12.

2016.

Nada Andjic [нерегистровани] у 22:21

Nije sija nego vrat

Neka gospodjica Milosevic, koja se sada potpisuje kao glavna urednica Srpske ekonomije, iako ne znam sta je kvalifikuje za taj posao, prvo isplati zaostale plate ljudima u njenom propalom casopisu Vodic za zivot, pa tek onda neka ulazi u nove projektr gde ce verovatno neki drugi ljudi da stradaju zbog njenog "strucnog" upravljanja. Pozivam UNS da istrazi ove navode i zastiti prava nas novinara.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси