Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Канал Б92 Инфо престаје са радом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

16. 12. 2016.

Аутор: K. K. Извор: УНС

Канал Б92 Инфо престаје са радом

Како сазнаје Удружење новинара Србије (УНС), кабловски канал телевизије Б92, Б92 Инфо, у недељу, 18. децембра престаје са емитовањем програма.

„Менаџмент Антена групе Србија и Црна Гора према стратегији медијског развоја ове куће, одлучио је да инвестиције које су досад улагане у програм кабловског канала Б92 инфо, преусмери на нове садржаје и унапређење квалитета програма терестријалног канала Б92“, рекли су УНС-у из менаџмента.

Подсетимо, Б92 Инфо са радом је почео 7. априла 2008. године. Тада је најављиван као „највећи пројекат куће од оснивања телевизије Б92”.

"Наш инфо канал је конципиран по узору на светске инфо канале, тако да ће сва она публика које јако много има у Србији и која је жељна информација, која у сваком тренутку хоће да добије праву информацију, то коначно моћи да добије на нашем инфо каналу", рекла је приликом оснивања тадашња директорка Вести Б92 Санда Савић.

Ипак, Б92 Инфо убрзо је постао канал на којем су се, осим реприза вести ТВ Б92, емитовале и репризе различитих информативних емисија у продукцији ТВ Б92, без јасно профилисане програмске шеме.   

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси