Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Седма медијска конференција дијаспоре и Срба у региону
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

25. 11. 2016.

Седма медијска конференција дијаспоре и Срба у региону

Удружење новинара Србије (УНС) и Министарство спољних послова – Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону позивају вас на медијску конференцију дијаспоре и Срба у региону која ће бити одржана 27. децембра, са почетком у 11 сати, у Прес центру Удружења новинара Србије (Кнез Михајлова 6/III).

 

Седма конференција биће посвећена јачању онлајн капацитета организација и удружења Срба у дијаспори и региону, њиховој улози у информисању и промовисању српске заједнице у иностранству, предностима коришћења онлајн медија, као и значају усавршавања за рад на интернету.

На конференцији ће бити представљено истраживање о интернет наступу и заступљености на мрежама удружења и организација Срба у дијаспори и региону, као и предлози за њихово унапређење. У оквиру конференције биће организована и радионица на тему креирања садржаја, промоције на друштвеним мрежама и видљивости сајта.

Организацијама и удружењима из дијаспоре и региона, медијима и другим заинтересованима биће омогућено да представе своје медијске пројекте намењене дијаспори и Србима у региону.

Пријаве за учешће треба послати до уторка, 20. децембра 2016. године на мејл pc@uns.org.rs.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

12.12.

2016.

mp [нерегистровани] у 20:53

da li moze da se prati preko video linka?

da li ovaj skup moze da se prati preko video linka iz inostranstva?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси