Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Упис у 38. генерацију Новинарске школе је почео
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

19. 09. 2016.

Извор: УНС

Упис у 38. генерацију Новинарске школе је почео

Волите да пишете, истражујете и извештавате? Мислите да бисте се добро сналазили пред ТВ камером или радијским микрофоном? Стекните знања и вештине из новинарства код нас.

 

Новинарска школа Удружења новинара Србије уписује 38. генерацију полазника, а предавања почињу у октобру.

Наш курс обухвата све модерне области новинарства, а предавачи су цењени и искусни професионалци, уредници и новинари.

Од новинара се данас очекује да буде мултимедијалан, а наш курс вас припрема за тај свет. Учимо вас писању вести, извештаја, репортажа, прављењу медијских фотографија, снимању радио и ТВ прилога, интервјуисању и јавном наступу, припремању садржаја за веб.

Поред ових, данас основних новинарских форми, будући новинари морају се придржавати новинарске етике, препознавати спин и ПР вести и тако чувати сопствени интегритет, што је такође део предавања.

Истраживачко новинарство је област која је данас посебно популарна, код нас можете научити како се долази до података неопходних за причу и њиховој провери.

Предавања се одржавају суботом и недељом, укупно три месеца, а након тога следи стручна пракса у трајању до четири недеље у неком од медија по избору полазника.

Уколико нисте из Београда школу можете похађати и на даљину.

Школарина износи 43.000 динара за полазнике који школу похађају у учионици, или промотивно 34.000 динара за полазнике који школу похађају на даљину.

Скрипту, као и други наставни материјал, обезбеђује Школа.

Пријаву за похађање Новинарске школе УНС-а у 38. генерацији можете послати на novinar@uns.rs или позвати на фиксни телефон 011 32 36 337, односно мобилни телефон 062 530 337.
 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси