Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Мирјана Чворић Губелић прелази са РТВ „Шабац“ на РТВ „АС“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

09. 08. 2016.

Извор: УНС

Мирјана Чворић Губелић прелази са РТВ „Шабац“ на РТВ „АС“

Новинарка Мирјана Чворић Губелић напустила је почетком августа РТВ „Шабац“ после 13 година. Из своје бивше медијске куће, како каже, одлази споразумно, а ауторску емисију „Полигон“ пренеће у истом формату на локалу телевизију „Ас“. - Нови уговор и услови су бољи за мене. „Ас“ има већу покривеност и производњу нових програма, а власник је понудио бољу сценографију и све што буде било потребно да се емисија унапреди – рекла је она за УНС.

Политички „talk show“ који је водила и уређивала био је најгледанији садржај ТВ „Шапца“ и његов заштитни знак. Вешћу да напушта ову телевизију изазвала је на Фејбуку, поред подршке, и забринутост гледалаца за будућност емисије.

- Прво питање није било где ћу сада, већ шта ће бити са „Полигоном“. То ми много значи јер показује да људи поштују мој рад – казала је Чворић Губелић.

Она ће и даље бити дописница телевизија „Б92“ и „Прве“, а првом шабачком интернет медију „Зораинфо“ који је покренула почетком године посветиће се са више ентузијазма и слободног времена.

- Портал има велику посећеност, једна наша вест недавно је имала пола милиона прегледа. Планирам да на сајту покренем и видео прилоге – додала је Чворић Губелић.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

12.08.

2016.

Vladimir [нерегистровани] у 09:34

Vest?!

Nemam pojma ko je koleginica a tek mi je nejasno zasto je ova informacija bila vredna objavljivanja na portalu UNS? Hocemo li svaku promenu posla ili angazmana nekog novinara ubuduce objavljivati? Hajd da je gospodja presla iz Tv Sabac na BBC, pa da se zapanjimo na tu vest, ovako, s jedne nebitne privatne lokalne tv na drugu slicnu. Aman!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси