Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Слађани у Нишу уручена диплома Школе веб новинарства
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

07. 04. 2016.

Извор: УНС

Слађани у Нишу уручена диплома Школе веб новинарства

Нишлијки Слађани Божиловић, која није била у прилици да дође на свечано уручење диплома УНС-ове Школе веб новинарства средином марта, сертификат о завршеном курсу уручен је ове недеље у њеном породичном дому.

 

За успешно завршену обуку коју је похађала на даљину, као полазница XI генерације, добила је диплому коју јој је предао члан Управе УНС-а из Ниша, њен суграђанин, Милорад Додеровић.

"Случајно сам на интернету видела конкурс за курс веб новинарства и послала документацију. Обрадовала сам се када су ми послали поруку да ћу бити полазник XI генерације. Било је врло занимљиво и много сам тога научила о веб новинарству. Размишљам да постанем блогерка и да се оглашавам својим ставовима о особама са инвалидитетом којима и сама припадам, да се боримо за бољи и праведнији статус у друштву. Хвала УНС-у што ми је омогућио да уђем и у свет веб новинарства који је врло занимљив и изазован. Хвала и Вама на дипломи коју сте ми донели, а која ће добити посебно место у мојој радној соби", рекла је Слађана, дипломирани психолог.



 

Слађана је Школу похађала у групи која је имала 26 полазника, од којих су десеторо биле особе са инвалидитетом. Њихову обуку подржало је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на конкурсу за унапређење положаја особа са инвалидитетом. Била је то још једна генерација коју је обележила најбоља пракса инклузивног образовања.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси