Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Преминуо дугогодишњи сниматељ РТС Зоран Радовановић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 03. 2016.

Аутор: Новица Савић Извор: УНС

Преминуо дугогодишњи сниматељ РТС Зоран Радовановић

Дугогодишњи сниматељ Дописништва РТС у Пожаревцу и члан УНС-а, Зоран Радовановић преминуо је у Пожаревцу у шездесет трећој години живота.

 

У пожаревачком дописништву био је од његовог оснивања 1989. У њему је радио до краја прошле године.

Колеге и пријатељи памтиће га као вредног и пожртвованог радника и доброг човека. Зоран Радовановић, за пријатеље и колеге Зуба, читав сниматељски век провео је у Телевизији Београд.

Иако је до пензије имао још две године, одлучио је да оде, јер је сматрао да је све што је имао да каже својом камером, већ рекао. А, Зуба и његова камера силазили су у руднике, пели се на димњаке, летели моторним змајевима и авионима, пловили скелама и чамцима.

Остаће упамћено његово пожртвовање на светог Николу 2009. Тада је на гредеру предузећа за путеве, пробијајући се кроз сметове, дошао до завејаних аутомобила у Стигу.

Испраћај Зорана Радовановића је данас (среда) на Старом пожаревачком гробљу  у 12 сати, а сахрана истог дана у селу Симићеву.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси