Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Новинарска школа уписује 37. генерацију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

25. 01. 2016.

Новинарска школа уписује 37. генерацију

Упис у пролећну генерацију Новинарске школе Удружења новинара Србије је почео. Уколико желите да будете у групи за коју ће настава почети у марту, пријавите се сада и закажите предуписни разговор на ком ћете нам се представити и сазнати све што вас интересује о предавањима, предавачима и могућностима похађања наставе.

Закорачите у свет новинарства уз  више од двадесет врхунских предавача, новинара, уредника, фоторепортера, сниматеља, медијских стручњака, који ће се потрудити да вам пренесу своја знања и вештине.

Новинарска школа траје укупно четири месеца. Три месеца траје настава викендима, а у четвртом месецу предвиђено је да полазнициу буду на пракси у редакцији. Настава  обухвата  новинарство у штампи, агенцијама, на радију, телевизији и онлајн медијима.  У оквиру сваког предавања предвиђене су вежбе.


Новинарска школа пружа могућност похађања наставе на даљину. Полазници из иностранства или они који нису у прилици да путују на предавања могу у директном онлајн преносу пратити и учествовати у настави. Нашу школу су успешно похађали полазници из иностранства.

Предавања се одржавају суботом од 10 до 15:30 часова и недељом од 10 до 12:30 часова у просторијама УНС-а, Ресавска 28/И.

Школарина износи 43.000 динара за полазнике који школу похађају у учионици, или промотивно 34.000 динара за полазнике који  школу похађају на даљину.

Скрипту „Савремено новинарство“ као и други наставни материјал обезбеђује Школа.

Пријаву за похађање Новинарске школе УНС-а у 37. генерацији можете послати на novinar@uns.rs или позвати на фиксни телефон 011 32 36 337, односно мобилни телефон 062 530 337.

„Новинарство је мисија“ стоји у грчком кодексу новинара, а са тиме смо сагласни и ми у Новинарској школи УНС-а. Да ли је то и ваша мисија?

Коментари (2)

Остави коментар
сре

02.03.

2016.

MILANanonymous [нерегистровани] у 19:50

BEZ NASLOVA

NEMAM KOMENTAR. HVALAAAA.

Одговори
пет

29.01.

2016.

Nenad [нерегистровани] у 01:29

krstic.nenad@rocketmail.comI

Interesuje me samo, vezano za dopisnu skolu kakav je sistem pracenja predavanja?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси