Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Милан Лађевић више није главни уредник „Курира“?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

23. 12. 2015.

Извор: УНС

Милан Лађевић више није главни уредник „Курира“?

Како Удружење новинара Србије (УНС) сазнаје, Милан Лађевић највероватније више неће бити главни уредник листа „Курир“. По незваничним информацијама, Лађевића би на месту главног уредника могао да замени новинар магазина „Newsweek“ Ратко Фемић. Како је УНС сазнао, Лађевић ће место главног уредника „Курира“ напустити због неслагања око уређивачке политике са власником Александром Родићем.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

23.12.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 15:50

KURTA I MURTA

I šta će se promeniti: Odlazi Kurta, dolazi Murta! Vlasnik ima pravo, naravno, da menja tim, ali sve ostaje isto - "Kurir" je i dalje bakljonoša ostrašćenih, primer iskvarenog novinarstva koji sa tradicijom te profesije u Srbiji nema nikakve veze. Žao mi je zbog toga, ali biće još više ako ti razni rodići i slični sa nepoznatim "prvim milionom" ne odustanu od nauma i svojim kandžama uhvate još ono malo preostalih pisanih medija kojima su čast i dostojanstvo, vaspitavanje, pa ako hoćete i opšti nacionalni interes, svetinje kojima smo se i mi nekad dičili. Kurirčiići su se namnožili, oni su ogledalo stanja nastalog i ugledanjem na negativne planetarne primere, zato spasavajte, o novinari, ono što još može, možda, da se sačuva."Politiku", recimo. Na tv stanice se ne možemo osloniti, one su takođe (čak i RTS) potonule u tabloidizciji.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси