Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Јача правна подршка члановима УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

17. 12. 2015.

Јача правна подршка члановима УНС-а

Удружење новинара Србије (УНС) уговорило је сарадњу са адвокатом Михајловски Младеном из Новог Сада. Тим адвоката који даје правне савете и заступа чланове УНС-а у судским поступцима тако је добио појачање.

 

Заступање на суду омогућено је по претходном договору УНС-а и адвоката уз издавање пуномоћја за сваки појединачни предмет.

На адреси адвокатске канцеларије Михајловски налази се и донедавни новинар, а данас адвокатски приправник Никола Травица, који је сарађивао са више новосадских и београдских редакција, а у последњих седам година са листом Ало компаније Рингиер Аксел Шпрингер.

УНС омогућава члановима бесплатну правну помоћ. Правне савете чланови могу добити уколико имају професионалне недоумице које би могле да имају правне последице или ако су повређена њихова професионална или права из радног односа. 

Заступање пред судом у парничном и одбрана у кривичним поступку у случајевима везаним за обављање професије, такође је услуга коју УНС пружа чланству.

Адвокати УНС-а у седишту организације, у Београду, су Зоран Лакићевић, који даје правне савете сваког четвртка од 15 до 16 часова и Гордана Константиновић од које правни савет можете добити сваког радног дана. Оба адвоката раде у просторијама УНС-а, Ресавска 28.

Правне савете адвоката УНС-а у Новом Саду можете свакодневно добити од Ненада Крајновића, а од сада и у канцеларији Младена Михајловског.

Контакти УНС-ових адвоката доступни су у сталној рубрици Правна помоћ и можете их пронаћи ОВДЕ.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси