Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Босиљка Јелић нова председница Клуба новинара ветерана УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

16. 12. 2015.

Извор: УНС

Босиљка Јелић нова председница Клуба новинара ветерана УНС-а

Босиљка Боба Јелић нова је председница Клуба новинара ветерана УНС-а, одлучено је на данашњој Изборној скупштини Клуба.

 

На другој Скупштини новинара ветерана УНС-а одржаној у Дому новинара изабрани су и потпредседник Клуба – Нада Томић Драшковић, сектретар - Оливера Ђинић, као и три члана Извршног одбора - Растко Гузина, Слободанка Вуковић и Драгана Пескаревић.

„Основан 2012. године, по новом Статуту Удружења, Клуб новинара ветерана УНС-а „Београд“ у децембру навршава прве четири године свога рада. Око 50 чланова Клуба дружило се и развијало своје активности не само својим традиционалим редовним 'састанком Клуба средом у 11 сати', него и низом предавања и разговора из области новинарства, културе, здравства, животног стандарда новинара пензионера, као и низом посета историјски, културно и туристички релевантним местима и институцијама у Београду, његовој околини и шире у Србији“, рекла је досадашња председница Драгана Пескаревић отварајући Скупштину.

 

Генерални секретар УНС-а Нино Брајовић поздравио је новинаре ветеране и истакао да ће се УНС и даље трудити да помаже колегама кроз потпорне фондове, правну помоћ и помоћ у организацији излета.

„Извештај о раду Клуба за претходне четири године је уједно и хроника једног времена и део хронике рада УНС-а“, рекао је Брајовић.

Коментари (2)

Остави коментар
чет

17.12.

2015.

Дринска [нерегистровани] у 17:34

Има ветерана који раде...

Понегде смо у извештају поменути иначе јавно нисмо као да нас се стиде...А ми ћемо и даље да се бавимо новинарством које је у нашој крви...То смо ми!!!

Одговори
сре

16.12.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 20:16

baš lepo

Lepo je druženje, ali te ljude treba uposliti, da pišu i prenose znanja.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси