Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Изборна скупштина Клуба новинара ветерана УНС-а у среду, 16. децембра
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

14. 12. 2015.

Аутор: Драгана Пескаревић Извор: УНС

Изборна скупштина Клуба новинара ветерана УНС-а у среду, 16. децембра

Друга Изборна скупштина Клуба новинара ветерана УНС-а биће одржана у среду, 16. децембра, са почетком у 11 сати, у Дому новинара у Београду (Ресавска 28/I).

Основан 2012. године, по новом Статуту Удружења, Клуб новинара ветерана УНС-а „Београд“ у децембру навршава прве четири године  свога рада. Око 50 чланова Клуба дружило се и развијало своје активности не само својим традиционалим редовним „састанком Клуба средом у 11 сати“, него и низом предавања и разговора из области новинарства, културе, здравства, стандарда новинара пензионера, као и низом посета историјски, културно и туристички релевантним местима и институцијама у Београду, његовој околини и шире у Србији.

На другој Изборној скупштини Клуба, кроз извештаје својих органа, биће сагледани резултате рада и изабран нови Извршни одбор за наредни четворогодишњи период.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси