Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Посетите штанд УНС-а на "Медиа маркету" у оквиру Сајма књига
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

26. 10. 2015.

Извор: УНС

Посетите штанд УНС-а на "Медиа маркету" у оквиру Сајма књига

Удружење новинара Србије (УНС) учесник је "Медиа маркета" - првог Сајма информисања, комуникација и маркетинга, који се одржава од 28. октобра до 1. новембра, као део традиционалног Међународног сајма књига у Београду.

"Медиа маркет" биће смештен у хали 3, на изложбеном простору већем од 1.400 квадрата.

УНС ће на свом штанду представити активности, акције, Образовни центар, издавачку делатност.

Колегинице и колеге из медија које су заинтересоване да се учлане у УНС биће у прилици да документацију за учлањење преузму или поднесу и на штанду УНС-а. Такође, колегинице и колеге које посете Сајам могу уплатити чланарину за текућу годину на штанду. Потребно је да понесу легитимацију да би им истовремено била оверена.
 
УНС је заједно са организатором "Медиа маркета", Сениор медијом, осмислио и поставио "Музеј новинарства" у ком ће се налазити најстарије насловнице српских новина из УНС-овог легата "Жика М. Јовановић".

УНС вас позива да посетите и учествујте у панелима које организује. Први панел "Назире ли се крај приватизације" биће одржан у четвртак, 29. октобра, у 12 сати у хали 3. Други панел "Пројектно суфинансирање медијских садржаја" почеће у 13 сати. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси