Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Преминуо Драгиша Пепи Радосављевић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

26. 10. 2009.

Преминуо Драгиша Пепи Радосављевић


У Београду је јуче, после краће болести, у 63-ој години, преминуо Драгиша Пепи Радосављевић, дугогодишњи новинар Радио телевизије Крушевац.

Пепи Радосављевић је рођен 8. јануара 1947. године у Пепељевцу. Завршио је крушевачку Гимназију, а у „Победи“ и Радио Крушевцу је од 1971. године.

Током 70-их и почетком 80-их година био је уредник недељника „Победа“, паралелно обављајући и посао новинара-уредника у спортској рубрици.

У радној биографији Пепија Радосављевића бележимо да је био уредник издавачке делатности, руководилац маркетинга, уредник играног и филмског програма, а током 90-тих главни уредник Телевизије Крушевац.


Колеге ће памтити да је током НАТО бомбардовања 1999. године, три месеца, даноноћно био у РТК.

Драгиша Пепи Радосављевић је надасве био врстан новинар и добар колега, од кога су училе генерације младих почетника. Био је дугогодишњи члан Управе Фудбалског клуба „Напредак“. За Пепијем Радосављевићем, поред колега, највише жале: супруга Славица, кћерка Јелена и син Александар.

Комеморативни скуп биће одржан сутра у Великој сали Дома синдиката у Крушевцу у 10, а сахрана Пепија Радосављевића је у 14 сати на Новoм крушевачком гробљу.

Драгољуб Антић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси