Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  УНС још у марту упозоравао на "Тренутак истине"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

16. 10. 2009.

УНС још у марту упозоравао на "Тренутак истине"


Удружење новинара Србије (УНС) подсећа јавност да је још 16. марта ове године, на иницијативу своје суботичке канцеларије, упутило јавни позив Радио-телевизији "Пинк" да промени термине емитовања квиза "Тренутак истине", зато што такве емисије дотичу само дно друштвених односа и приватних порива.

УНС је тада "Пинку" предложио да време емитовања "Тренутка истине" помери касније у ноћ, а да дневни репризни термин укине, дакле управо оно што је сада Републичка радиодифузна агенција сугерисала, а "Пинк" прихватио као решење.

"Родитељи који раде у преподневним часовима не могу да утичу на то да њихова малолетна деца не гледају ову емисију у којој се веома често чују најласцивнија питања и шокантни одговори. Телевизија са националном фреквенцијом, без обзира што је комерцијална, мора да води рачуна о добром укусу и интересу свих, а посебно најмлађих гледалаца", саопштио је УНС 16. марта.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси