Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  ПУПС Бујановца против приватизације РТБ-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

14. 05. 2015.

Аутор: А. Д.

ПУПС Бујановца против приватизације РТБ-а

Општински одбор ПУПС-а у Бујановцу саопштио је данас да ће најављена приватизација РТВ Бујановац бити веома штетан и непоправљив потез са далекосежним последицама. Како се истиче у реаговању, гашењем мултиетничке РТВ Бујановац, албанско, али пре свих српско и ромско становништво, остаће ускраћено програма на свом матерњем језику.

-Десиће се незабележен апсурд да се у једној општини, у земљи Србији од 1. јула укида информисање на српском језику, што ће бити и увод у тотални медијски мрак.С тога, једногласно, у потпуности подржавамо Отворено писмо 41. запосленог у овој медијској кући, који на веома аргументован начин образлажу због чега их треба изузети из предстојећег процеса приватизације – каже се, између осталог, у саопштењу које је потписао председник Општинског одбора ПУПС-а Живота Матић.

Он, такође, позива представнике свих политичких странака и групе грађана у бујановачкој општини, који се из потпуно нејасних разлога не оглашавају, да се придруже у настојањима очувања целовитости Радио Телевизије Бујановац.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

15.05.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 07:41

Sramota

Sramota sta se desava u medijima na jugu Srbije. Ko moze da zaustavi tu agoniju i beznadje?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси