Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Раша Попов уплашен и тужан
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

19. 11. 2014.

Аутор: Д. Б. Извор: УНС

Раша Попов уплашен и тужан

Удружење новинара Србије (УНС) позвало је синоћ Рашу Попова, телевизијског новинара за децу, који нам је рекао да је добро и да је имао среће да га напасници нису ударили.

 

Попов, звезда дечијег серијала „Фазони и форе“ звучао је озбиљно, забринуто, другачије од ТВ Раше који кад разговора има духовите опаске, препознатљиве варијације у гласу које и старије привлаче да све што говори одслушају до краја, са осмехом. Негирао је да је претучен. Објаснио је да су га дечаци којима је дао ситан новац на улици, пратили и покушали да му уђу у стан.

„То је био покушај пљачке. Седели су на улици, видели старца од 81 годину и кренули да ме прате. Тражили су новац и ја сам им дао металне динаре“, каже Раша Попов којег су малолетници пратили до стана.

„Хтели су да упадну у стан, подметнули су колено, али сам успео да врата гурнем раменом и закључам у последњој секунди“.

Раша Попов каже да му је полиција која је дошла после овог ружног искуства рекла: „Целог живота дајете деци и сад вас деца напала“.

Раша Попов добитник је награде жа животно дело Савеза новинара Србије и Црне Горе  2009. године. Попов је новинарством почео да се бави у новосадском „Дневнику", радио је у информативном и научном програму Телевизије Београд, а славу је стекао по лику Раше проналазача у ТВ серији "Фазони и форе".

Напали су га малолетни дечаци у улици у којој живи на београдској Палилули.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси