Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  УНС доставио агрегат у Забрежје
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

23. 05. 2014.

УНС доставио агрегат у Забрежје

Уреднику Забрешких новина Момчилу Срећковићу Моцију, који је са својих 114 комшија остао у Забрежју, селу надомак Обреновца, колеге из УНС-а данас су донеле и агрегат.

 

Агрегат је обезбедио Владан Станојевић иначе брат уредника у РТС- у Зорана Станојевића. Струја коју ће производити преосталим мештанима Забрежја је  неопходна за пуњење мобилних телефона, слушање радија и мужу крава. Неизвесно је када ће овај део Обреновца поново добити струју.

Забрежани који су избегли евакуациј организовану уз асистенцију Жандармерије пре неколико дана сада чувају имовину како своју, тако и оних који су се привремено иселили.

Најкраћи пут до Забрежја и даље је под водом у којој се на сву срећу на кратко угасио и аутомобил с којим су представници УНС-а донели помоћ.  Поред агрегата колеге Брајовић и Радовановић донели су гориво, воду и средстава за дезинфекцију.

Данас је из УНС-а у акцији #ХуманостНаДелу помоћ однесена у Шимановце, Чачак, Свилајнац, Крупањ, Добој као и у београдске прихватне центре.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси