Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Б92: Одбацујемо инсинуације да смо укинули неке емисије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

26. 12. 2013.

Б92: Одбацујемо инсинуације да смо укинули неке емисије

Поводом информација да је емисија “Ментално разгибавање” због “политичких притисака” скинута са програмске шеме радија Б92, менаџмент ове телевизије у свом саопштењуу “одбацује инсинуације да су укинули или на било који начин утицали на садржај неке емисије”.

Саопштење менаџмента Б92 преносимо у целости.

 После читавог низа саопштења и високофреквентних реакција на друштвеним мржама, а поводом емисије “Ментално разгибавање” и њене, како је то неко злонамерно хтео да представи - забране емитовања, менаџмент Б92 жели да вас обавести:

Од данас, 26. децембра, заживела је наша празнична програмска шема, која ће трајати до 13. јануара 2014. Она подразумева измене одређених термина емитовања и емитовање новогодишњих специјала, како на телевизији тако и на радију. Уверени смо да ће ова програмска шема задовољити иначе врло пробирљиву публику наше медијске куће.

Садржај емисије “Ментално разгибавање”, као и садржаји других емисија који се емитују на Б92, није и неће бити предмет јавне дебате. Своју храброст и професионалност наша медијска кућа је потврдила већ много пута. Били смо и остали синоним за слободну, високопрофесионалну медијску кућу, и тако смо одувек посматрани и ван граница наше земље. У том смислу одлучно одбацујемо инсинуације да смо укинули или на било који начин утицали на садржај неке емисије.

Захваљујемо се нашим гледаоцима, слушаоцима и стручној јавности на спремности да заштите наш Б92.

Захваљујемо се и представницима политичког естаблишмента на коментарима и појашњењу ситуације, уз констатацију да нећемо одустати од планиране и најављене програмске шеме и да нисмо спремни на компромисе који ремете наше уобичајено и нормално функционисање.

Са друге стране, са жаљењем констатујемо да су неке од наших колега без довољно информација угрозиле функционисање Б92, али ми ћемо и даље све своје изазове решавати у оквиру наше куће.

Желимо свима много добрих минута уз Б92 за време празника који су пред нама.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси