Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Дмитровић: О изјави Тадића у сутрашњим „Новостима“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

18. 10. 2013.

Дмитровић: О изјави Тадића у сутрашњим „Новостима“

Поводом данашњег саопштења почасног председника Демократске странке (ДС) Бориса Тадића да су „Вечерње новости“ објавиле измишљени интервју са њим, УНС онлајн је позвао вршиоца дужности генералног директора и главног уредника Компаније „Новости“ Ратка Дмитровића.

 

Дмитровић је УНС-у рекао да не жели да коментарише наводе, већ ће о томе писати у сутрашњем броју листа.

„Не могу да коментаришем, све ћете моћи да прочитате сутра у 'Новостима' “, рекао је Дмитровић.

Подсетимо, Борис Тадић данас је у саопштењу које је медијима послала ДС рекао да су "Вечерње новости“ објавиле измишљени интервју са мном" и  додао да је "једина истина да је јуче, приликом случајног сусрета са новинарком тог листа, на промоцији једне књиге, одбио да јој да интервју."

"Медији у Србији су у извртању истина отишли корак даље од извлачења изјава из контекста и почели у потпуности да измишљају целе изјаве. Вест објављена у Вечерњим новостима под насловом 'Тадић: није време да се вратим' садржи изјаву коју сам наводно дао овом медију. Ту вест видим први пут и никада је нисам дао нити „Вечерњим новостима“, нити било ком другом медију. Једина комуникација коју сам имао последњих дана са „Вечерњим новостима“ је одбијање интервјуа који су ми тражили", наводи се у саопштењу Тадића.

„Вечерње новости“ уклониле су данас са свог сајта спорни интервју.

Коментари (1)

Остави коментар
суб

19.10.

2013.

Svetozar Gunic [нерегистровани] у 23:43

Novosti nikada nisu pisale neistinu

Vecernje novosti,najuglednije i najcitanije novine koje drze do svog ugleda koji su stekli medju citaocima,sirom Evrope,nisu izmislile tu izjavu Tadica jer to vec ranije procitao u nekim medijima.Tako da nema osnova da se "Vecernje novosti" optuzuju za tako nesto.I drago mi je da ce u sutrasnjem broju citaoci moci da procitaju i pojajasnjenje svega sto donosi zabuni,ili nameru da se okrnji ugled najtiraznije,i najobjektivnijim novinama.(Svetozar Gunic)

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси