Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Рача први пут расписала медијски конкурс, Србобран издвојио десет пута мање новца него лане
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

27. 06. 2024.

Аутор: А.Момчиловић Извор: УНС

Рача први пут расписала медијски конкурс, Србобран издвојио десет пута мање новца него лане

Општине Србобран и Рача расписале су конкурсе за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања.

Ово је први пут од 2014. године, када је уведено пројектно суфинансирање медија, да је општина Рача раписала медијски конкурс. За медијске пројекте је у овој општини издвојено је 500.000 динара.

Србобран је за медије ове године издвојио 800 хиљада, што је десетина прошлогодишњег буџета ове општине. Србобран је за пројектно суфинансирање медија прошле године издвојио 7.865.000 динара. 

Најнижи износ који може бити додељен по пројекту у Србобрану је 50 хиљада, а највиши 500 хиљада динара.

У конкурсу општине Рача наведено је да је најнижи износ који се може доделити по пројекту 100 хиљада, а највиши 200 хиљада динара.

Конкурси у обе општине трају до 5. јула.

Више информација о медијским конкурсима налази се на сајту Удружења новинара Србије (УНС) у рубрици „Медијски конкурси – пројектно суфинансирање“ и на званичним сајтовима ових општина.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси