Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Министарство информисања и телекомуникација објавило имена чланова комисија за медијске конкурсе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

04. 06. 2024.

Аутор: УНС/Министарство информисања и телекомуникација Извор: УНС/Министарство информисања и телекомуникација

Министарство информисања и телекомуникација објавило имена чланова комисија за медијске конкурсе

Министарство информисања и телекомуникација објавило је ко чини овогодишње комисије које одлучују о расподели новца на конкурсима за суфинансирање медијских пројеката. Ове године расписано је девет конкурса за суфинансирање медијских пројеката, а одлуком министра сачињен је састав комисија који УНС објављује.

Комисију за суфинансирање проjеката стручне едукације, унапређења професионалних и етичких стандарда и истраживања у области јавног информисања чине Мара Скенџић Рељић, именована на предлог Удружења електронских медија „ComNet", као и Валентин Мик, Емилија Остојић, Милош Рајковић и Јасмина Андрић, који су самостално пријављени.

 

О расподели средстава на Конкурсу за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја намењених припадницима српског народа у земљама региона одлучују Александар Симић, Љубица Здравковић Џонов и Слађана Остојић, који су именовани на предлог Професионалног удружења новинара, као и Марко Недељковић и Дејан Миладиновић, који су самостално пријављени.

 

Комисију која одлучује о расподели средстава на конкурсу суфинансирање проjеката производње медијских садржаја намењених особама са инвалидитетом чине Јелка Јовановић, именована на предлог Независног удружења новинара Србије, Љиљана Стојановић, именована на предлог Пословног удружења асоцијације локалних и независних медија „Локал прес", Фахрудин Кладничанин, као и Ксенија Ђурић-Атанасиевски и Јован Буковала, самостално пријављени.

 

Комисију за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја на језицима националних мањина чине Рада Стајић и Младен Булут, именовани на предлог Друштва новинара Војводине, Предраг Рава, именован на предлог Удружења новинара Србије, као Јасмина Мијајловић и Биљана Ратковић Његован,  које су самостално пријављене.

 

О расподели средстава на Конкурсу за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја који се реализују путем електронских медија чији издавачи имају седиште на територији АП КиМ одлучиваће Слободан Радичевић, именован на предлог Удружења новинара Србије, Виолета Јованов Пештанац, именована на предлог Удружења електронских медија ComNet", Миодраг Станковић, именован на предлог Друштва новинара Ниша, Владимир Малишић, именован на предлог Пословног удружења асоцијације локалних и независних медија "Локал прес" и Душан Миљковић, именован на предлог Друштва новинара Ниша.

 

 

Комисију која одлучује о расподели средстава на Конкурсу за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја за штампане медије и сервисе новинских агенција Едиб Хонић, именован на предлог Удружења новинара Србије, Зоран Величковић, именован на предлог Професионалног удружења новинара Србије, Данијела Иванковић, именована на предлог Друштва новинара Ниша, Драгана Кожан и Мугдим Шехалић, самостално пријављени.

 

О расподели средстава на Конкурсу за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја за телевизије одлучују Срђан Цонић, именован на предлог Друштва новинара Ниша, Оливера Ковачевић, именована на предлог Удружења новинара Србије. Ференц Берчек, именована на предлог Удружење радио станица "РАБ Србија", као и Саша Мирковић и Валентина Златановић Марковић, који су самостално пријављени.

 

 

Комисије за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја за радио чине Петар Кочић, именован на предлог Друштва новинара Војводине, Николета Дојчиновић, именована на предлог Удружења новинара Србије, Миодраг Миљковић, именован на предлог Друштва новинара Ниша, као и Миодраг Попов и Бранислав Санчанин, самостални пријављен.

 

О расподели средстава на конкурсу за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја за интернет медије одлучују Владан Стефановић, именован на предлог Удружење електронских медија "ComNet", Невена Азиновић, именована на предлог Удружење радио станица "РАБ Србија", Невена Ружић, именована на предлог Независног удружења новинара Србије, Бранимир Груловић, самостално пријављен и Оливера Ђорђевић, самостално пријављена.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси