Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Чедомир Бркић нови председник Ауто прес клуба УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

23. 04. 2024.

Извор: УНС

Чедомир Бркић нови председник Ауто прес клуба УНС-а

Новинар Чедомир Бркић, који на РТС-у годинама извештава о аутомобилизму, нови је председник Ауто прес клуба УНС-а, одлучено је данас на Изборној скупштини овог Клуба одржаној у Удружењу новинара Србије.

Бркић је на тајном гласању једногласно избран за председника, а чланови Клуба захвалили су се досадашњем председнику Петру Пеци Живковићу на преданом раду.

Бркић је за сајт УНС-а рекао да је Живковић заслужан што се Ауто прес клуб одржао.

„Сада ћемо се сви заједно трудити да одржимо све за шта се Пеца Живковић залагао. План је да сви досадашњи чланови остану у Ауто прес клубу, али и да проширимо чланство. Такође, намеравамо да активности које смо повремено спроводили постану редовне, али и да осмислимо неке нове“, навео је он.

Осим председника, чланови Ауто прес клуба изабрали су Комисију за пријем у чланство, коју ће чинити члан Управе УНС-а и спортски новинар Душан Албијанић и аутомобилски новинари Владица Шљивић и Драган Симић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси