Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Расписани конкурси за суфинансирање медијских пројеката у Лесковцу, Врању, Обреновцу и Свилајнцу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

19. 02. 2024.

Аутор: A.M. Извор: УНС

Расписани конкурси за суфинансирање медијских пројеката у Лесковцу, Врању, Обреновцу и Свилајнцу

Градови Лесковац и Врање, београдска општина Обреновац и Општина Свилајнац расписали су конкурсе за суфинансирање медијских пројеката за ову годину. Лесковац је за медијске садржаје издвојио укупно 50 милиона динара , док је из буџета Града Врања за суфинансирање медијских садржаја опредељено 30 милиона динара. Обреновац је издвојио 350 хиљада динара више од Свилајнца, који је за ову сврху обезбедио 7 милиона динара.

Град Лесковац, по пројекту додељује најмање 250 хиљада, а највише 15 милиона динара, док је у Врању најнижи износ за који се може конкурисати 100 хиљада, а највиши 12 милиона динара.

Београдска општина Обреновац је укупан износ за суфинансирање медијских пројеката од 7 милиона 350 хиљада динара поделила на два дела. За суфинансирање штампаних, онлајн и радијских пројеката издвојено је 2 милиона 325 хиљада динара, а за телевизијске садржаје остатак од 5 милиона динара.

Најнижи износ за који се може конкурисати за производњу медијских садржаја у штампаним и и онлајн медијима и на  радију је 200 хиљада динара, а највиши је 900 хиљада динара. За телевизијске садржаје најнижи износ је 300 хиљада, а највиши је четири милиона динара.

Најнижи износ средстава за који се може конкурисати у Свилајницу је 40 хиљада, а највиши је 6 милиона динара.

Додатне информације за пријаву на конкурсе налазе се у рубрици „Медијски конкурси“, на сајту Удружења новинара Србије (УНС) и на званичним сајтовима ових градова и општина.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси