Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Сутра традиционални прес рели
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

14. 03. 2023.

Аутор: M.C, A.Н. Извор: УНС

Сутра традиционални прес рели

Прес рели, који организују Удружење новинара Србије (УНС) и Београдски сајам, биће одржан у недељу, 19. марта на платоу испред хала три и шест Београдског сајма, са почетком у 8.30 часова.

 

Право учешћа имају чланови УНС-а, али и остали новинари, за које је потребно да понесу потврду из редакције за коју раде. Приликом верификације учесник је дужан да, поред попуњене пријаве, личне карте, саобраћајне и возачке дозволе, покаже и чланску легитимацију УНС-а или потврду редакције у којој ради.

Заинтересовани новинари попуњен пријавни формулар могу послати на имејл адресу aleksandra.nicic@uns.rs. Формулар и правилник се налазе у прилогу.

У зависности од врсте аутомобила, запремине мотора и ранијих такмичарских искустава учесници ће бити подељени у три групе, категорије – новинари, спортисти и олдтајмери.

За категорије новинари и спортисти класе  су до 1200 кубика и више од 1200 кубика, док је класа олдтајмери без ограничења.

Посаду возила сачињавају возач и сувозач који морају бити у возилу током вожње на полигону. За време вожње, возач и сувозач морају бити везани сигурносним појасевима. У супротном бити  дисквалификовани из даљег такмичења.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси