Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Медијске конкурсе расписали Рума, Параћин, Пожаревац и Алексинац
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

13. 03. 2023.

Аутор: С.Д. Извор: УНС

Медијске конкурсе расписали Рума, Параћин, Пожаревац и Алексинац

Највише новца за суфинанасирање медијских пројеката издвојила је Рума - 28 милиона динара док је Алексинац за медије предвидео седам милиона динара. Параћин је медијске пројекте определио 15 милиона, а Пожаревац 8.550.000 динара.

Општина Рума за суфинансирање медијских пројеката у 2023. години издвојила је 28 милиона динара. Најмањи износ за који се може конкурисати по пројекту је 50 хиљада, а највећи 10 милиона динара. Конкурс је отворен до 28. марта.

Из буџета општине Параћин за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја опредељено је 15 милиона динара.  Најнижи износ по пројекту је 10 хиљада, а највиши седам милиона динара. Рок за пријаву је је 24. март.

Град Пожаревац за медијске пројекте издвојио је 8.550.000 динара. Најнижи износ по пројекту за који медији могу конкурисати је 200 хиљада, а највиши 900 хиљада динара. Конкурс је отворен до 27. марта.

За суфинансирање медијских пројеката општина Алексинац издвојила је седам милиона динара. Најнижи износ по пројекту је 50 хиљада, а највиши милион динара. Последњи дан за пријаву пројеката је 14. март.

Додатне информације за пријаву на конкусе које су расписале ове општине и град Пожаревац и начин пријаве налазе се на сајту Удружења новинара Србије (УНС) у рубрици „Конкурси“, са назнаком „Медијски конкурси“ и на званичним сајтовима ових општина и града Пожаревца. 

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси