Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Медијски конкурси расписани у Апатину, Сомбору, Неготину, Пријепољу, Темерину и Пећинцима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

07. 03. 2023.

Аутор: А.М Извор: УНС

Медијски конкурси расписани у Апатину, Сомбору, Неготину, Пријепољу, Темерину и Пећинцима

Град Сомбор издвојио је највише новца за суфинансирање медијских пројеката – 20 милиона динара, а најмање општина Темерин – 7, 5 милиона динара.

Најмањи износ за који могу медији конкурисати по пројекту у Сомбору је 10 хиљада динара, а највећи је 10 милиона динара. Рок за пријаву на конкурс је 20. март 2023. године.

У општини Темерин најмањи износ за суфинансирање медијских садржаја је 50 хиљада динара, а највећи 2, 5 милиона динара. Рок за подношење пројекта је 14. март 2023. године.

Медијски конкурс за суфинансирање пројеката у области јавног информисања у Апатину отворен је до 18. марта 2023. године, а ова општина је за медије издвојила укупно 11 милиона 440 хиљада динара.

Најмањи износ за који се може конкурисати по пројекту у Апатину је 10 хиљада динара, а највећи 5 милиона 720 хиљада динара.

Из буџета општине Неготин за суфинансирање медијских садржаја  издвојено је 10 милиона динара. Најмањи износ по пројекту је 100 хиљада динара, а највећи је четири милиона динара.

У Пријепољу је предвиђено 11 милиона динара за медијске пројекте. Ова општина  ће доделити најмањи износ од 10 хиљада динара, а најећи 2, 5 милиона динара.

У Неготину и Пријепољу конкурс је отворен до 23. марта 2023. године.

Пећинци су ове године за пројектно суфинансирање медија издвојили 8 милиона 800 хиљада динара.

Најмањи износ по пројекту у овој општини је 10 хиљада динара, а највећи 3,5 милиона динара.

Рок за подношење пројекта је 10. март 2023. године.

Додатне информације за пријаву на конкурсе које су расписале ове општине и град Сомбор и начин пријаве налазе се на сајту Удружења новинара Србије (УНС) у рубрици „Конкурси“, са назнаком „Медијски конкурси“ и на званичним сајтовима ових општина и града Сомбора.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси