Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Расписани медијски конкурси у Лесковцу, Сокобањи, Новој Вароши, Иригу и Мионици
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

03. 03. 2023.

Аутор: С. Димитријевић Извор: УНС

Расписани медијски конкурси у Лесковцу, Сокобањи, Новој Вароши, Иригу и Мионици

Највише новца за медијске пројекте издвојено је у Лесковцу - 40 милиона, а најмање у Мионици - два милиона динара.

Град Лесковац за суфинансирање медијских пројеката у овој години издвојио је 40 милиона динара. Најмањи износ за који се може конкурисати по пројекту је 250 хиљада, а највиши 12.5 милиона динара. Рок за подношење пријава је 16. март.

Четири пута мање (десет милиона) опредељено је за медијске пројекте у Општини Сокобања. Најнижи износ за који медији могу конкурисати је 100 хиљада, а највиши 3.5 милиона динара. Конкурс је отворен до 20. марта.

Нова Варош за суфинансирање пројекта производње медијских садржаја издвојила је 4.8 милиона динара. Најнижи износ по пројекту је 10 хиљада, а највиши два милиона динара. Рок за подношење пројеката је 15. март.

Из буџета Општине Ириг за медијске пројекте предвиђено је 2.8 милиона динара. Најнижи износ за који се може конкурисати је 20 хиљада, а највиши четвртина укупног новца за медије -700 хиљада динара. Конкурс је отворен до 16. марта.

Најмање новца за медијске пројекте издвојила је Општина Мионица - два милиона динара. Најнижи износ по пројекту је 10 хиљада, а највиши половина укупних средстава - милион динара. Рок за подношење пројеката је 15. март.   

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси