Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Окривљени за претње власници ОК радија пренео имовину брату
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

12. 09. 2022.

Аутор: УНС Извор: УНС

Окривљени за претње власници ОК радија пренео имовину брату

Окривљени за претње власници ОК радија Оливери Владковић, Дејан Николић Кантар, пренео је власништво кладионица Колосеум гејм свом брату Милораду Николићу, сазнаје Удружење новинара Србије (УНС) из овог медија.

Наиме, у Агенцији за привредне регистре, у Регистру привредних субјеката, извршена је промена чланова, односно, избрисани су подаци о Дејану Николићу и уписан је Милорад Николић као једини члан са 100 % удела ланца кладионица на Косову и Метохији и централној Србији.

Власница ОК радија Оливера Владковић је одбила да Кантару потпише сагласност за изградњу нелегалног објекта којим су зазидани прозори редакције ове медијске куће. Бесправну градњу пријавила је и инспекцији.

Након тога, Владковић је пријавила претње и уништавање просторија ОК Радија, због чега је Дејану Николићу Кантару одређен једномесечни притвор. У Општинском суду у Врању је 16. августа почело суђење њему и осталим оптуженима за претње и уништавање имовине ОК радија. И на овом суђењу присутни новинари су чули реченице које се могу разумети као претње свима који се баве овим случајем.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси