Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Чланарина за 2022. годину 1800 динара, можете је платити на сајту УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

29. 12. 2021.

Извор: УНС

Чланарина за 2022. годину 1800 динара, можете је платити на сајту УНС-а

Удружење новинара Србије (УНС) увело је ове године могућност плаћања чланарине на сајту УНС-а у рубрици "Уплати чланарину".

У рубрици "Уплати чланарину" можете платити чланарину и за више особа. Потребно је да наведете њихова имена и презимена у рубрици "Опис".

Чланарина коју платите важи за календарску годину, а износ који уплаћујете зависи од категорије чланства којој припадате. 

Износ чланарине за све три категорије чланства остао је непромењен. Чланарина за 2022. годину износи 1800 динара за редовне и придружене чланове, док је за приправне 500 динара. У просторијама УНС-а у Новом Саду, Београду и Грачаници можете лично уплатити чланарину. Чланарину можете уплатити и на УНС-ов банковни рачун 170-30003646000-69 код Уникредит банке.

Чланарина за колегинице и колеге са Косова и Метохије је 900 динара. Чланови УНС-а старији од 80 година ослобођени су плаћања чланарине.

Уколико је новинарска легитимација која Вам је издата испуњена, УНС ће Вам издати нову. Потребно је да нам доставите једну фотографију (за званични документ) димензија 3x3,5 центиметра.

Коментари (2)

Остави коментар
чет

30.12.

2021.

Марко [нерегистровани] у 15:22

Re

Пошаљите поштом. Ми то радимо. Врате поштом из УНС.

Одговори
чет

30.12.

2021.

MisterNo [нерегистровани] у 00:44

Pitanje

Ovde samo nije definisano, a bilo bi dobro da se uradi. Uplatimo članarinu online, međutim, onda u kartici ostaje mesto bez pečata, i onda nijedan popust ne važi. Bilo bi dobro da se može izdati kartica kojoj nije potrebno to pečatiranje ili da ima barkod...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси