Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Спречен напад на новинаре у Косовској Митровици
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

01. 09. 2008.

Спречен напад на новинаре у Косовској Митровици

Група од десетак, углавном млађих Албанаца, покушала је данас, 28. августа, око 11 часова да физички спречи новинарску екипу Гласа југа и КИМ радија у насељу "Три солитера" у Косовској Митровици да сними место синоћњег инцидента.

Њихову намеру спречила је КПС полиција. Како јављају наше колеге из Косовске Митровице, новинарска екипа снимала је место на коме се синоћ догодио инцидент и покушала да разговара са локалним Албанцима испред насеља "Три солитера" како би и од Албанаца чула шта је разлог избијања синоћњег сукобљавања. Након што су Албанци одбили да говоре за српске медије, из јужног дела Косовске Митровице дотрчала је група од десетак млађих људи, која је уз негодовање кренула ка екипи Гласа југа и КИМ радија са намером да им не дозволи снимање.

Полиција је интервенисала и спречила инцидент. На молбу полиције новинари су напустили место догађаја, а за то време из јужног дела Косовске Митровице чули су се пуцњи из ватреног оружја.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси