Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Новости презадужене
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

25. 04. 2012.

Новости презадужене

Надзорни одбор Компаније „Новости“ саопштио је 23. априла да је компанија презадужена.

У саопштењу Надзорног одбора, које је потписала председница Драгана Симић, даље се каже да су обавезе Вечерњих новости превазишле вредност компаније, што значи да се из имовине више не могу намирити дуговања. Чак деведесет седам посто дуговања компаније представљају краткорочне обавезе, чија плаћања доспевају у року од једне године. Укупан губитак Новости крајем прошле године износио је 1.003.641.000 динара, односно 76% укупне имовине компаније.

Извештај Надзорног одбора и усвајање финансијског извештаја за 2011. годину наћи ће се, уз предлоге одлука о разрешењу чланова Управног и Надзорног одбора, на дневном реду Редовне скупштине акционара, која је заказана за 25. мај.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси