Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Попуст за једнодневне радионице „Креирање визуелног идентитета“ и „Увод у ТВ писање“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

20. 04. 2012.

Попуст за једнодневне радионице „Креирање визуелног идентитета“ и „Увод у ТВ писање“

Удружење новинара Србије и Медиа Арт најављују серију једнодневних радионица намењених онима који почињу у медијима или се за рад у медијима тек спремају. Радионице ће бити одржане у Београду и Новом Саду, а неке од њих моћи ће да се прате он лајн (уз активно учешће путем скајпа).

На радионици „Креирање визуелног идентитета“ коју води Лидија Видмар полазници ће учити о примењеној естетици, естетским критеријумима и њиховој примењивости на телевизији као и креирању властитог идентитета (фризура, шминка, одећа, накит, детаљи).

Радионицу „Увод у ТВ писање“ водиће др Даница Аћимовић а полазници ће стећи знања о томе шта је ТВ сценарио, о елементима и форматима сценарија, начину на који се чињенице, мисли и осећања преводе на језик слике и звука.

Осим ових, у припреми су и радионица о савлађивању треме у јавном наступу, методама савлађивања стреса у живом програму и отклањању мана у изговарању спикерског текста.

Термини и места радионица биће саопштени накнадно, а динамику ће одређивати број и место становања заинтересованих. Полазници који се пријаве за радионице пре 10. маја оствариће попуст од 15%, тако да је цена за њих за присуствовање „Креирању визуелног идендитета“ 6.700 динара са ПДВ (уместо 7.900), за „Увод у писање за ТВ“ 4.000 (уместо 4.900) а за он лајн учествовање 1.600 (уместо 1.900).

Више информација и пријаве на 021 427 462, 064 18 10 376, мејлом на tanja.prodanov@mediart.org

Више о радионици „Креирање визуелног идентитета“ погледајте ОВДЕ.
Више о радионици „Увод у ТВ писање“ погледајте ОВДЕ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси