Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Азијски поп-рок на Радију Три
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

29. 03. 2012.

Азијски поп-рок на Радију Три

Финска компанија GBMM (Global Broadcasting Media Management) која је покренула продукцију медијских садржаја о култури и традицији Кине и Далеког Истока успоставила је сарадњу са Радиом Три из Београда.

На фреквенцији овог радија (95,8 MhZ) емитују се вести и емисије из Кине и остатка Азије које припрема млада екипа редакције GBMM Србија.

Неке од емисија којима Радио Три слушаоцима приближава традицију и културу Далеког истока су: „Шарени Исток“ „Поглед ка Азији“, емисија о актуелним дешавањима у Кини и Азији, „Сит и Фит“ емисија која открива тајне кинеске традиционалне медицине и здраве хране са Истока.

Љубитељи музике се кроз емисију „Поп-Рок Змај“ могу упознати са дешавањима на музичкој сцени Азије о којој се мало зна у нашој земљи али чији су извођачи веома популарни широм света.

GBMM је глобална комуникацијска компанија са седиштем у Финској која делује у Европи, на Блиском Истоку, Африци, Северној Америци и у Кини. Након Литваније, Мађарске, Италије, Грчке, Турске и Македоније у јануару ове године отворила је своју канцеларију и у Србији – GBMM Србија .

Циљ је да канцеларије GBMM компаније буду места где ће се размењивати информације и уз помоћ медија, подстицати комуникација и разумевање између Кине и остатка света.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси