Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Новинарска школа УНС-а од марта и на даљину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

14. 02. 2012.

Новинарска школа УНС-а од марта и на даљину

Наставу у Новинарској школи Удружења новинара Србије која управо уписује нову генерацију моћи ће од марта да прате не само полазници који буду редовно долазили у УНС-ове просторије у Ресавској 28 где се часови одржавају, већ и уписани изван Београда и из дијаспоре.

Праћење наставе на даљину новина је која ће омогућити заинтересованим за новинарски курс да у реалном времену преко интеренета прате часове и раде вежбе.

Новинарска школа УНС-а намењена је почетницима, студентима новинарства и других факултета, новинарима из локалних медија, пре свега младима који желе да се баве новинарством.

Полазници УНС-ове школе новинарства су и појединци који сматрају да ће им знања и вештине стечене на курсу помоћи у послу који свакодневно обављају или при запошљавању.

Настава са вежбама је викендом, суботом од 10.00 до 15.30 и недељом од 10.00 до 14.00. Курс траје четири месеца, од чега је три месеца настава са вежбама у УНС-у, док месец дана траје пракса у медијима у Србији. На крају курса полазници полажу испит и добијају дипломе УНС-ове Новинарске школе.

Тренутно је у току упис 29. генерације која ће са наставом кренути у првој половини марта.

У току године Новинарска школа УНС-а уписује две генерације, једну у септембру/октобру и другу у фебруару/марту.

Цена је 39.000 и постоји могућност плаћања у четири рате. Информације о УНС-овој новинарској школи могу се добити на телефон 011 32 36 337 и веб сајту www.uns.org.rs у одељку Новинарска школа.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси