Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Бесплатан очни преглед и попусти у „Ленсоптику“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

24. 01. 2012.

Бесплатан очни преглед и попусти у „Ленсоптику“

Члановима УНС-а који имају оверену новинарску легитимацију за 2012. годину очна кућа „Ленсоптик“ нуди бесплатан комплетан преглед ока (очни скрининг) као и попусте при готовинском плаћању оптичких помагала (сочива, стакала и наочара).

Очни скрининг обухвата: преглед очног дна, мерење очног притиска, офталмолошки преглед за наочаре и сочива као и савете и упутства за лечење. Прегледи се заказују телефоном на број 011/ 324 11 77.

„Ленсоптик“ члановима УНС-а са легитимацијом овереном за текућу годину пружа и могућност куповине оптичких помагала по пуној цени на одложено, чековима грађана до четири месечне рате или путем административне забране до шест месечних рата.

Офталмолошка ординација „Ленсоптик“ налази се у Светогорској улици број 50/ИИ. Радно време ординације је понедељком, средом и суботом од 9 до 15 часова, а уторком, четвртком и петком од 12 до 19 часова.

Специјализоване оптичке продавнице очне куће „Ленсоптик“ налазе се на две локације – у Светоогорској улици број 50/II и у улици Гоце Делчева 27, локал број 13 на Новом Београду. Радно време оптичких радњи је радним данима од 9 до 20 часова, а суботом од 9 до 15 сати.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси