Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Атлас група: Инспектори за привредни криминал ушли у Кнежевићеву ТВ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

29. 01. 2019.

Аутор: Бета Извор: Данас

Атлас група: Инспектори за привредни криминал ушли у Кнежевићеву ТВ

Инспектори за привредни криминал по налогу црногроског Специјалног државног тужилаштва ушли су у Телевизију А1, која је у власништву бизнисмена Душка Кнежевића, за којим је расписана потерница.

Кнежевић је рекао да „није јасно који је формални повод упада полиције“, али да је „позадина очигледна“, саопштила је прес служба Атлас групе.

„Ја сам свестан свих последица које доноси супротстављање диктатору. И спреман сам на њих. Не знајући како да се супротставе мени одлучили су да малтретирају моје сараднике, што је паркса која траје већ годину и по, од октобра 2017. када су ухапсили моје возаче и држали их у притвору ни криве ни дужне. Диктатор и његови послушници, односно саучесници, који сада мене лове ускоро ће сами постати ловина“, рекао је Кнежевић.

У петак је на тој елевизији емитована емисија у којој је путем скајпа гостовао Кнежевић.

Кнежевић је десетак година имао Атлас ТВ која је отишла у стечај, а новинарима је на име неплаћених плата и пореза и доприноса остао дужан око 800.000 евра.

У медјувремену му је Агенција за електронске медије одобрила да отвори нову телевизију у истим просторијама која је названа Телевизија А1.

Кнежевић, који се, како сам каже, налази у Лондону, данима износи тешке оптужбе на рачун председника Мила Ђукановића и власти и доказе о томе у форми снимака и копија уговора, плаћених хотелских рачуна и карата.

Њега Специјално тужилаштво сумњичи да је у четити случаја био на чело криминалне групе, као и да је држава оштећена за више стотина милиона евра. Он је осумњичен и да је у случају приватизације Телекома узео више од четири милиона евра.

Кнежевић је у укључењу уживо скајпом, на својој А1ТВ, рекао да Дјукановић зна где су отишле те паре и да ће ако не каже доставити снимке ко је „коферима износио новац“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси