Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Пинк М и Пинк БХ постају Нова М и Нова
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

10. 10. 2018.

Извор: Данас

Пинк М и Пинк БХ постају Нова М и Нова

Од 9. октобра програми Пинк М и Пинк БХ постају Нова М и Нова БХ. Одличан садржај постаће још бољи уз прегршт забавног, спортског и информативног програма и незаобилазних домаћих и страних филмова и серија, преноси Н1.

Како наводе, Нова БХ ће у наредне четири године преносити све важне фудбалске спортске догађаје за БиХ. Пре свега утакмице репрезентације БиХ у Лиги нација и квалификације за Европско првенство 2020, које ће бити ексклузивно емитовано на Нова БХ. Ексклузивно ће овај нови канал преносити и квалификације Змајева за Светско првенство 2022. у Катару, а фудбалска посластица за гледаоце средом биће и најелитније такмичење Лига шампиона, циклус 2018-2021.

Када говоримо о забавном садржају, гледаоци Нова БХ моћи ће да уживају уз нову сезону талент шоу програма „Звезда Гранда“ као и осталих формата из Грандове кухиње, „Никад није касно“, „Звезде Гранда Специјал“, „Гранд парада“, „Практична Жена“ и „Недељно поподне са Леом Киш“.

У богатој програмској шеми Нова БХ доноси и најпопуларнији талент шоу на свету. Певачи, музичари, плесачи, илузионисти, као и бројни други таленти, бориће се за ласкаву титулу „Суперталенат“, награђиваног глобалног хита који руши рекорде гледаности у целом свету. Нова БХ ће својим гледаоцима представити и богат серијски програм, где издвајамо драмску серију с елементима хумора „На граници“, која обара рекорде гледаности у Хрватској и приказује различите крими, љубавне и хумористичке догодовштине из једног малог села.

За љубитеље квиза, Нова БХ је спремила „Тотални обрт“. Ова оригинална квиз игра, намењена је свим генерацијама, а за љубитеље кувања ту је кулинарска емисија „Мр. Китцхен“. која доноси бројне занимљиве рецепте за брза, једноставна и здрава јела.

Централна информативна емисија гледаоцима ће сваке вечери доносити најважније и најрелевантније информације из земље и света са посебним освртом на најактуелније теме и догађаје, петком у емисији „На крају седмице“. Петнаесту сезону емитовања талк схоw програм „Забрањени Форум“ почиње 596. издањем и то под мотом: „Негујмо културу дијалога“.

Емисије „Данас код нас“ и „Викенд код нас“ и „Инфо Сцена“ такође ће свакодневно гледаоцима омогућити јединствен, динамичан и атрактиван садржај.

Према наводима Н1, Нова М је забавно – информативна телевизија која нуди најбоље спортске садржаје, као и најбољи серијски и филмски програм у Црној Гори. За најмлађе гледаоце ту су легендарна Кефалица и најтраженији цртаћи. Нова М ће преносити све утакмице фудбалске репрезентације Црне Горе у оквиру Лиге нација, новоформираног реномираног такмичења Европске фудбалске уније.

Осим овог такмичења, преносиће утакмице црногорског националног тима и за квалификације за Европско првенство 2020. као и квалификације црногорске репрезентације за Светско првенство 2022. у Катару.

На Новој М приказиваће се и најбоље турске серије, сјајни шоу програми, а сваког дана гледаоци ће бити информисани о најважнијим догађајима из Црне Горе, региона и света кроз „Вести“ и у „Централном дневнику“ у 18.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси