Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Баковић: Криминална група планирала убиство Оливере Лакић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

24. 09. 2018.

Извор: portalanalitika.me

Баковић: Криминална група планирала убиство Оливере Лакић

Криминална група која није доступна црногорским органима стоји иза напада на Оливеру Лакић - саопштио је помоћник директора Управе полиције МУП-а за Сектор криминалистичке полиције Енис Баковић.

Иза напада на новинарку Вијести, Оливеру Лакић, стоји криминална група. То сазнање је саопштио на данашњој прес конференцији помоћник директора Управе полиције МУП-а за Сектор криминалистичке полиције Енис Баховић.

''Према оперативним сазнањима полиције иза напада на новинарку Вијести, Оливеру Лакић, стоји криминална група која није доступна црногорским органима'', казао је Баховић.

Баховић је поновио да су то за сада само оперативна сазнања и да није у могућности да детаљније говори о томе. Он је додао да се чланови те криминалне групе не налазе на територији Црне Горе, те да се предузимају све мјере и радње уз међународну полицијску сарадњу ради испитивања тих података.

Подсјетимо, Оливера Лакић рањена је 8. маја, након што је по повратку с посла паркирала аутомобил и кренула да уђе у зграду, а на истом мјесту је физички нападнута 2012. године.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси